Lars Svedberg och Tobias Jansson till Why

Why Solutions rekryterar IT-konsulterna Lars Svedberg och Tobias Jansson till kontoret i Sundsvall. 


Lars Svedberg har mångårig erfarenhet med bred kunskap inom IT-infrastruktur med expertkompetens inom området kommunikation. Lars är van att ta stort ansvar i leveranser och avancerade uppdrag både som konsult och som teamledare hos sin senaste arbetsgivare GDM.


Tobias Jansson har 5 års erfarenhet och kommer närmast från Mitthögskolan, där han verkat som IT-ingenjör, och dessförinnan Castrix. Tobias inriktning är katalogtjänster, federering och teknisk systemförvaltning och Tobias kommer bli en viktig kugge inom vårt erbjudande molntjänster och molnintegration. 


Både Lars och Tobias börjar på Why Solutions 10 augusti.


Why Solutions etablerades i Sundsvall hösten 2013 och har haft en mycket positiv utveckling från start. Vill du jobba hos eller bli kund hos Why? Kontakta då vår VD Erik Sonesson, erik.sonesson@why.se, med ett mejl - så kanske tycke uppstår ;)


Om Why

Vi tror på att genom frågor skapa förändring som ger effekt. Baserat på svaren och vår kunskap analyserar vi, ger råd och skapar lösningar. Vi är specialiserade på tjänster inom IT-styrning och IT-infrastruktur.