Why söker en IT-Infrastrukturkonsult

Why IT Solutions AB etablerades 2013 och har haft en positiv utveckling från start. Why arbetar inom området IT infrastruktur med ledning, styrning och tekniska specialister. Vi har skapat Why för att vi brinner för det vi gör och för att vi med våra gemensamma erfarenheter vill skapa en utmanare till IT-branschen med det lilla extra. Vårt fokus är alltid kunderna och vi vill att de ska kunna förklara vår del i deras framgång. Vi tror på laget före individen och på att leverera smarta lösningar för våra kunder genom att alltid fråga ”varför”. Det är därför vi heter ”Why” - för att vi är nyfikna och frågvisa.

 

Våra värderingar är väldigt viktiga för oss och bygger på delaktighet, upplevelse, energi, framgång och balans. Vi arbetar kontinuerligt med att leva upp till vår värdegrund och söker därför en person vars personlighet stämmer in på vår företagskultur. Vi är idag 10 medarbetare som nu vill förstärka vårt lag med ytterligare en nyfiken och frågvis person. Vill du jobba för ett företag där kulturen och individen verkligen är betydelsefull? Tycker du det är viktigt att utveckla bra relationer? Då vill vi gärna att du skickar in din ansökan till oss!

 

IT-Infrastrukturkonsult

Vi söker en IT konsult gärna med högskolebakgrund eller med några års erfarenhet samt med en stark vilja att utvecklas inom infrastrukturområdet.

Vi söker en person som har förmågan att vara lyhörd och god förståelse för kunders olika behov. Du är serviceinriktad och drivande samt ödmjuk i ditt sätt som person.

Du kommer arbete med uppdrag hos våra kunder och det är därför viktigt att du kan ta stort eget ansvar.

Självklart kan du räkna med stöd från våra andra konsulter då vi jobbar som en grupp på ett effektivt och trivsamt sätt.

 

Du bör ha erfarenhet som gör det möjligt att utvecklas inom något av följande områden:

  • O365, Azure och liknade molntjänster
  • Identitetshantering
  • Arbetsplatstjänster
  • Säkerhetslösningar
  • Kommunikation

 

Tjänsten avser anställning hos WHY, omfattning heltid med placering i Sundsvall. B-körkort och bil är önskvärt då en del resor i länet kan förekomma.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Lars Holmvall, 060-146502.

Din ansökan skickar du till: lars.holmvall@why.se då urval pågår löpande ber vi dig att skicka in den omgående, dock senast den 12mars 2018.