Why söker en nyfiken Affärsutvecklare

 

 

Why Solutions AB etablerades 2013 och har haft en positiv utveckling från start. Why arbetar inom området IT infrastruktur med ledning, styrning och tekniska specialister. Vi har skapat Why för att vi brinner för det vi gör och för att vi med våra gemensamma erfarenheter vill skapa en utmanare till IT-branschen med det lilla extra. Vårt fokus är alltid kunderna och vi vill att de ska kunna förklara vår del i deras framgång. Vi tror på laget före individen och på att leverera smarta lösningar för våra kunder genom att alltid fråga ”varför”. Det är därför vi heter ”Why” - för att vi är nyfikna och frågvisa.

 

Våra värderingar är väldigt viktiga för oss och bygger på delaktighet, upplevelse, energi, framgång och balans. Vi arbetar kontinuerligt med att leva upp till vår värdegrund och söker därför en person vars personlighet stämmer in på vår företagskultur. Vi är idag 10 medarbetare som nu vill förstärka vårt lag med ytterligare en nyfiken och frågvis person. Vill du jobba för ett företag där kulturen och individen verkligen är betydelsefull? Tycker du det är viktigt att utveckla bra relationer? Då vill vi gärna att du skickar in din ansökan till oss!

 

I rollen som IT-säljare/Affärsutvecklare kommer du att ansvara för säljarbete gentemot medelstora och stora kunder samt utföra egna konsultuppdrag inom ditt specialistområde. Du ingår i vår ledningsgrupp och jobbar både operativt och strategiskt med affärs- och företagsutveckling gentemot våra uppsatta mål.

 

Vi tror att man lättare säljer, utvecklar affärer och våra egna tjänster om man också själv kan genomföra egna uppdrag inom sitt specialistområde. Du bör därför ha erfarenhet inom något av följande områden: Projektledning, Systemförvaltning, Förändringsledning eller Leveransstyrning (SIAM).

 

Marknadstrenden digitalisering gör också att IT allt mer köps som tjänst. Dessa mer komplexa och ”multisourcade” tjänster ställer högre krav på leveransstyrning (SIAM), tjänsteförvaltning, metodstöd inom flera områden, tjänstearkitektur och affärsstrategier. Allt detta är områden som vi arbetar med och utvecklar för våra kunder.

 

Din profil:

  • Du gillar utmaningar, är drivande och är bra på att samarbeta
  • Du har en stark förmåga att förstå kundens behov och arbetssätt
  • Du kan arbeta självständigt och skapa resultat genom teamet
  • Du vill lära nya saker och delar gärna med dig av vad du kan till andra
  • Du gillar att arbeta med och synas i det sociala flödet
  • Stämmer du även in på vår värdegrund så kommer du att trivas hos oss!

 

Tjänsten avser anställning hos WHY, omfattning heltid med placering i Sundsvall. B-körkort och bil är önskvärt då en del resor i länet kan förekomma. Vi ser gärna kvinnliga sökanden då vi är övervägande män. Rekryteringen sker i samarbete med Rutinera, för mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Petra Elf, 070-760 64 47. Din ansökan skickar du till: petra.elf@rutinera.se då urval pågår löpande ber vi dig att skicka in den omgående, dock senast den 8 oktober 2017.