Why söker en nyfiken IT-specialist

Why Solutions AB etablerades hösten 2013 och har haft en positiv utveckling från start. Why erbjuder tjänster och produkter inom IT infrastruktur och Management Consulting. Vi har skapat Why för att vi brinner för det vi gör och för att vi med våra gemensamma erfarenheter vill skapa en utmanare till IT-branschen med det lilla extra. Med ett modernt tänkande och nya teknologier erbjuder vi kunder optimerade och verksamhetsstödjande IT-lösningar som fungerar. Vårt fokus är alltid kunderna och dom ska alltid kunna förklara vår del i deras framgång. Vi tror på laget före individen och på att leverera smarta lösningar för våra kunder genom att alltid fråga ”varför”. Det är därför vi heter ”Why” - för att vi är nyfikna och frågvisa och för att vi drivs av att alltid ta reda på ”varför”.


Vi vill växa och behöver därför förstärka vårt lag med ännu fler frågvisa och nyfikna medarbetare. Vill du jobba för ett företag där kulturen och individen verkligen ÄR viktig? Tycker du det är viktigt att utveckla bra relationer? Då tycker vi att du ska skicka in din ansökan till oss!


Våra värderingar bygger på framgång, delaktighet, upplevelse, energi och balans. Vi arbetar kontinuerligt med att leva upp till vår värdegrund och söker därför en person vars personlighet stämmer in på vår företagskultur.


Vi söker dig som är IT-specialist och vill arbeta som konsult på uppdrag av våra kunder. Som konsult kommer du att arbeta merparten av din tid ute hos kunder inom offentlig och privat verksamhet. Dina arbetsuppgifter innebär främst att arbeta med integrationer och behörighetshantering. Du bör ha ca 3 års branscherfarenhet och har du erfarenhet av säkerhetslösningar och generell infrastruktur är det meriterande. Vi förutsätter att du behärskar svenska i både tal och skrift och att du har goda kunskaper i engelska. Därutöver ser vi att du har en eftergymnasial IT-utbildning.


Din profil:


  • Du gillar utmaningar, är drivande och är bra på att samarbeta
  • Du har en stark förmåga att förstå kundens behov och arbetssätt
  • Du kan arbeta självständigt och skapa resultat genom teamet
  • Du vill lära nya saker och delar gärna med dig vad du kan till andra
  • Du vill platsa bland de bästa eller har en stark drivkraft att vilja göra det
  • Känner du även att du stämmer in på våra värdeord så kommer du att trivas hos oss!


Tjänsten avser anställning hos WHY, omfattning heltid med placering i Sundsvall. B-körkort och bil är önskvärt då en del resor i länet kan förekomma. Vi ser gärna kvinnliga sökanden då vi är övervägande män.


Rekryteringen sker i samarbete med Rutinera i Sundsvall, för mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Anna Ottosson, 070-380 70 47. Din ansökan skickar du till: anna.ottosson@rutinera.se då urval pågår löpande ber vi dig att skicka in den omgående, dock senast den 31 mars 2017.