Why söker nya medarbetare i Sundsvall

Why Solutions AB etablerades hösten 2013 och har haft en positiv utveckling från start. Vi behöver hela tiden fylla på med fler medarbetare med profil och personlighet som stämmer in på vår strategi och kultur. Vi på Why tror att molntjänster och integration mot molntjänster blir allt mer affärskritiskt, vi tror på att kombinera innovation med vår metodik och vi glömmer aldrig att företagets framgång bygger helt på människorna i företaget och hos våra kunder. 


Senior Infrastrukturkonsult 

Som seniorkonsult kommer du arbeta merparten av din tid ute hos våra kunder inom offentlig och privat verksamhet. Du kommer agera rådgivare och behöver därför kunna omsätta kundens behov till realiserbara lösningar. Du kommer att bli involverad i hela kedjan från säljstöd, analys, design, implementation till support. Du planerar själv dina uppdrag och ansvarar för din kalender. 

Du bör ha en bred teknisk kompetens och erfarenhet av att bygga Windows/molnbaserade produktionsplattformar gärna med spetskompetens inom något eller några av följande områden: 

  • MS O365 och Azure
  • BizTalk och SQL
  • Lync och Exchange


Specialist inom klientdesign och klienthantering – SCCM 

Infrastrukturkonsult med fokus på arbetsplatstjänster och klienthantering som skall arbeta med on premise och molnbaserade lösningar. Initialt med produkter som Microsoft System Center Configuration Manager (SCCM), MDT och på sikt även med Intunes och mobilitetsbaserade verktyg.

Du bör ha en gedigen IT-infrastrukturbakgrund och vara helt säker på övergripande Windowsinfrastruktur, med servervana, kunnig i katalogtjänster och gärna även erfarenhet av powershell. Du bör även ha mycket god kunskap om operativsystem, applikationshantering, paketering och deployment.


Är du intresserad? Kontakta då Erik Sonesson på erik.sonesson@why.se med ansökan och CV - så kanske tycke uppstår.