Why söker ytterligare en IT-Infrastrukturkonsult

Våra värderingar är väldigt viktiga för oss och bygger på delaktighet, upplevelse, energi, framgång och balans. Vi arbetar kontinuerligt med att leva upp till vår värdegrund och söker därför en person vars personlighet stämmer in på vår företagskultur. Vi är idag 13 medarbetare som nu vill förstärka vårt lag med ytterligare en nyfiken och frågvis person. Vill du jobba för ett företag där kulturen och individen verkligen är betydelsefull? Tycker du det är viktigt att utveckla bra relationer?

Då vill vi gärna att du skickar in din ansökan som IT-Infrastrukturkonsult till oss!

 

Beskrivning av tjänsten,

Vi söker en IT konsult som brinner för tekniken och har några års erfarenhet inom IT-infrastrukturområdet samt med en stark vilja att vara med att utveckla vårt erbjudande.

 

Vi söker en person med förmågan att vara lyhörd och som har en god förståelse för kunders olika behov. Du är serviceinriktad och drivande samt ödmjuk i din personlighet. Du kommer arbeta med uppdrag hos våra kunder och det är därför viktigt att du kan ta ett stort eget ansvar.

 

Självklart kan du räkna med stöd från våra andra konsulter då vi jobbar som en grupp på ett effektivt och trivsamt sätt.

 

Du har en erfarenhet som gör det möjligt att utvecklas inom något eller några av följande områden:

 

  • Molntjänster ex. O365, Azure mm.
  • Arbetsplatstjänster
  • Kommunikation
  • Säkerhetslösningar
  • Identitetshantering

 

Tjänsten avser anställning hos WHY, omfattning heltid med placering i Sundsvall.

B-körkort och bil är ett krav då arbetet bedrivs mycket ute hos våra kunder.

 

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Lars Holmvall, 060-146502.

Din ansökan skickar du till: lars.holmvall@why.se då urval pågår löpande ber vi dig att skicka in den omgående.

 

Why IT Solutions AB etablerades 2013 och har haft en positiv utveckling från start. Why arbetar inom området IT infrastruktur med ledning, styrning och tekniska specialister. Vi har skapat Why för att vi brinner för det vi gör och för att vi med våra gemensamma erfarenheter vill skapa en utmanare till IT-branschen med det lilla extra. Vårt fokus är alltid kunderna och vi vill att de ska kunna förklara vår del i deras framgång. Vi tror på laget före individen och på att leverera smarta lösningar för våra kunder genom att alltid fråga ”varför”. Det är därför vi heter ”Why” - för att vi är nyfikna och frågvisa.