Vi välkomnar Monika Lövgren till oss på Why

Dela på facebook
Dela på linkedin

Vi är jätteglada att du har valt att börja hos oss och bli en ”Why-are” som vi brukar uttrycka det. Hur känns det?

– Att bli en WHY:are känns både inspirerande, utvecklande och meningsfullt. Why:s filosofi, att genom frågor driva förändring som ger effekt, ramar in precis det jag alltid fokuserat på och älskat i mina chefsuppdrag.  Jag är nyfiken och motiveras av att ständigt få lära mig nytt och få bidra till utveckling av både människor och verksamheter. Därför känns det så meningsfullt att som konsult få vara det stöd som många chefer och organisationer behöver för att lyckas i sitt förändringsarbete och att det verkligen leder till resultat.

Du kommer jobba inom området verksamhets- och kundnytta. På vilket sätt kommer du bidra till att göra skillnad hos kunderna?

– Att lyckas med förändringsledning, verksamhetsutveckling och projektledning handlar för mig främst om människorna. Där har vi både största potentialen och vanligaste fallgroparna. Strukturer och arbetssätt brukar vara den lätta sidan i en förändring men sen har vi den mjuka sidan och där kan jag bidra och stötta både chefer och övriga organisationen för att nå verklig förändring.

Hur kommer din tidigare erfarenhet att märkas i din nya roll?

– Min långa erfarenhet som chef med operativt ansvar och projektansvarig är många gånger en fördel för att kunna förstå både behov, utmaningar och vad som behövs för att nå resultat. Det innebär också en förmåga att behålla kundfokus, vara verksamhetsnära och vara ett bra chefsstöd.

Monika har de senaste åren jobbat i egen verksamhet, med interims-uppdrag och satsat på kompetensutveckling inom beteendevetenskap med fokus på förändringsledning, organisationsutveckling, framtidens organisationer och social hållbarhet. Innan det har hon under drygt tjugo års tid arbetat i ledande roller med operativt verksamhetsansvar inom olika sektorer.

Blev du nyfiken på att få veta mer eller har ett konkret behov inom verksamhets- och kundnytta är du varmt välkommen att höra av dig direkt till Monika. Du hittar hennes och våra andra medarbetares kontaktuppgifter här.