Vi välkomnar två nya Whyare!

Dela på facebook
Dela på linkedin

Why IT Solutions fortsätter växa. Från början av september förstärker Ingela Sundberg WHY:s affärsområde Tjänsteutveckling och -förvaltning, medan Sara Isakas är ett nytt tillskott inom Verksamhets- och kundnytta.

Ingela har en bred IT-bakgrund från flera större organisationer. Områdena förvaltning och utveckling av IT-tjänster, har varit hennes fokus de senaste åren.

– Jag vill gärna samverka med både kunder/användare, IT-tekniker, IT-arkitekter och leverantörer, då får man lättare en övergripande förståelse för hela flödet i IT-leveransen. Att agera som ”spindel i nätet” och jobba mot gemensamma mål är väldigt roligt, säger Ingela och tillägger:

– Att ha kundnära dialoger, och vara med i hela utvecklings- och förvaltningsprocessen är väldigt spännande. Ingen dag är den andra lik, man får hela tiden nya utmaningar och det drivs jag av. Med en positiv inställning om att allt går att lösa, och gärna tillsammans, så kommer man långt.

Sara har de senaste åren jobbat med innovations- och digitaliseringsfrågor i offentlig sektor, men har sin bakgrund i näringslivet. Att leda och stötta andra i deras affärs- och verksamhetsutveckling har varit den röda tråden. En medfödd nyfikenhet är en stark drivkraft, en vilja att förstå varför och testa nytt.

– Att designa och driva utvecklingsprocesser tillsammans med chefer och medarbetare är det roligaste jag vet. Det kan låta pretentiöst, men jag vill göra skillnad. Att bidra till verklig nytta, vare sig det handlar om små förenklingar i en process eller ett stort förnyelsearbete i hela organisationen, säger Sara och fortsätter:

– Jag är övertygad om att när en tydlig riktning och systematiska processer går hand i hand med förtroendefullt samarbete och äkta engagemang – då når vi framgång tillsammans.

På Why vill vi driva utveckling och ha roligt under tiden, viket både Ingela och Sara skriver under på.

– På Why finns en bred och djup kompetens inom många olika områden. Det känns spännande att få vara med på resan och bidra både till våra kunders utveckling och företagets, avslutar de samstämmigt.

Blir du nyfiken på att veta mer om vad Ingela, Sara och vi andra på WHY kan hjälpa dig och din organisation med? Hör av dig så tar vi ett första samtal!