Tobias tar klivet: Pedagogik möter digitalisering

Dela på facebook
Dela på linkedin

Hej Tobias, nu har du jobbat nån månad här på Why. Hur har din första tid varit?

Superkul! Alla Why:are är måna om varandra och som ny medarbetare har jag verkligen känt mig välkommen direkt från start! Jag har också gjort ett branschbyte så jag har fått lära mig massa nytt och fått en fantastisk onboarding. Har också hunnit vara med på den årliga upplevelseresan som är en i raden av aktiviteter som vi Why:are får ta del av. En aktivitet som verkligen skapar samhörighet och vi-känsla. Att företaget och ledningen lägger stor vikt vid balans i livet gör också att jag fått en mycket bra start i konsultbranschen. Jag har snabbt fått två uppdrag som projektledare och systemförvaltare. Skönt att få komma ut mot kund och bidra till utveckling.

Vad arbetar du inom för område då?

Jag arbetar främst inom området verksamhetsutveckling. Att hjälpa till att utveckla verksamheter och människor är något jag verkligen gillar och tidigare har gjort som lärare, chef, och ledare. Nu har jag uppdrag som projektledare och det är verkligen kul att se utveckling i projektet och verksamheterna på regionen. Jag har bred erfarenhet av att leda under komplexa förhållanden och det kommer bra till pass när vi ska implementera robotautomationer. I det andra uppdraget jobbar jag med systemförvaltning som objektsspecialist inom vårdsystem. Spännande att få se verksamheten från förvaltingsperspektivet och få möjlighet att lära sig nya saker och bidra hos kund på det sättet.

Vad är det bästa med att jobba som konsult?

Jag gillar verkligen möjligheten att få vara med och utveckla och lära mig olika verksamheter och få våra kunder att lyckas. Att på så sätt få utmanas, utvecklas och samtidigt träffa nya människor är både kul och inspirerande. Att dels nå framgång tillsammans med uppdragsgivare och samtidigt tillhöra ett företag som Why är en win-win situation!